Over

Dank je wel dat je mijn blogpagina’s bekijkt. Ik vertel graag over mijn vakgebied. Er gebeurt zoveel en het zo leuk om er over te vertellen. Ik heb sinds 2006 een praktijk waar ik graag werk.

In die praktijk kom ik hele diverse mensen tegen maar ik merk dat iedereen de weetjes die ik kan vertel over dit vakgebied zo interessant vind dat ik dacht, daar wil ik wat meer mee doen. In eerste instantie in een soort boek vorm, maar ja, zodat het op papier staat is het eigenlijk al weer verouderd en is niet meer van deze tijd. Dus vandaar deze blog.

Ik hoop dat je mijn info leuk vind, laat gerust weten wat je er van vind. Er mag volgens mij wel wat meer genuanceerde info maar ook meer achtergrond en minder zwart wit gekeken worden tegen voeding of andere gezondheids dingen, er is zoveel onzin of uit zijn verband getrokken dingen dat ik hoop daar wat tegenwicht in te kunnen brengen.

Uit eindelijk is het zo dat als je goed slaapt, veel lacht, gezond beweegt en eet en sociaal in het leven staat dat je lichaam vaak een heel eind kan komen, en dat is mijn droom, dat mensen het heft in eigen handen kunnen nemen om op een zo leuk mogelijke manier prettig ouder kunnen worden en de dingen kunnen doen die ze willen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s